Vår i ateljén idag

Nu har jag fått ihop ganska många bilder. Det är bra. Kommer hinna få ihop det jag ska till utställningen på ett företag som heter Cerberus i april. Men jag har ett par till kvar innan jag blir nöjd och jag är i full gång att färdigställa dem.

bil4 bil3

Det var vår i ateljén idag och det var hur underbart som helst att sitta ute på taket och dricka kaffe.bil2 bil

På måndag ska jag vara med i en workshop på Dramaten som kostymör. Det känns lite pirrigt och spännande men också himla kul. Have fun sa alltid min tutor på S:t Martins i London inför varje assignment vi fick som verkade svår och det är lite så jag känner inför detta.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s