Öppet hus den 28 maj 11-16! Välkommen!

Nästa lördag är det öppet hus i min ateljé som ligger i Hökarängen, ovanför konsthall C, på Cigarrvägen 14, så du som är nyfiken på hur det är där är hemskt välkommen. Det kommer gå att köpa saker utan galleriprovision dvs till 3/4 av priset. Ska bli jättekul att ses!

Jag jobbar just nu på min utställning om frihet som ska vara i september och de grejerna kommer inte vara till salu men allt annat som finns där är till försäljning. Här är bilder på lite av det som jag har i ateljén just nu.

 

Väldigt välkommen!

OPEN HOUSE_edited-1

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s