Förtydligande album om Friheten och lite framtidsplaner.

Nu har jag skrivit till alla titlar och allas idéer om vad frihet är till varje bild och städat upp lite så det ska bli lättare att se för er som inte var på plats och såg utställningen om Frihet men vill ta en kik nu efteråt. Varsågoda!
Vill igen tacka alla medverkande och också påpeka att det inte är en bild gjord till varje deltagares text utan att det kan vara flera texter på en bild och att en text också kan finnas med till många bilder. Det är inte heller så att den som skrivit texten har liksom förstaching på bilden utan allt är till salu för alla. Nu är ju mycket redan sålt men det kan vara kul att se det hela som en samling för den som är intresserad kanske ändå. Vill du se en sammanställning av alla svar så skickar jag gärna den, säg bara till. Och det är bara att fråga om det skulle vara så att du blir intresserad av någon bild eller vill veta mer!
Och för den som vill veta- nästa anhalt verkar bli FOLKBAREN! När det börjar lacka mot jul!
Och nästa år verkar det bli något med Domkyrkan i Lund bland annat!
Så jag börjar jobba igen nu! See you! Hör av dig om du vill komma och hälsa på! Det finns en jättebra sushi i Hökis. Min favvo!
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s