Nu hänger bilderna på Folkbaren, välkomna dit när ni vill!

Nu är alla bilderna på Folkbaren, den som vill titta åker bara dit en sväng eller kollar längre ner här på sidan där bilder på allt och info om alla bilderna finns. Här är alla personer jag valt att hylla. Imre Kertész, Umberto Eco, Lars GustafssonDavid BowieGöran Palm, Gene WilderJosefin NilssonBodil Malmsten, Prince, Freddie WadlingSonia Rykiel, Basia Frydman, Gunnel Vallquist, Muhammad AliAlan RichmanSören Brunes, Lasse  Flinckman, Jan-Öjvind Swahn, Harper Lee, Olle LjungströmGeorge Martin,  Kjell-Albin AbrahamssonKjell AlingeEttore ScolaBo Strömstedt, Boutros Boutros Ghali, Papa WembaTorbjörn Fälldin, Carl Fredrik Reuterswärd, Nancy Reagan, Ronnie CorbettDavid MancusoÅke CatoLeonard Cohen.

Jag kommer också publicera tre bilder på min instagram med info kring personerna varje dag i 11 dagar framåt. @lottawzt

På lördag är det vernissage för en grupputställning jag är med in på Svenska Konstnärernas förening på Smålandsgatan. Välkommen kl 12-16 om du vill!

Det är också klart inför utställningen i Lunds Domkyrkoforum fram emot våren. Den kommer att äga rum den 20:e februari till den 19:e mars 2017. Det kommer vara en förlängning på frihetsutställningen jag hade i somras som många av er var med på. Den här gången kommer utställningen också användas av konfirmander och andra att arbeta kring och kanske blir det någonslags workshop. Välkomna alla skånebor och alla andra också om ni har vägarna förbi.

Jag har också börjat arbeta med lite nya saker i ateljén. Det känns spännande och kul. Tex den här:

15311569_10153948913762032_539353224_o

På Folkbaren just nu!

15391385_10153939160197032_3756557363767188142_o1

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s