So long- nu blir det sommarateljé ett tag! Känns bra efter besked om utställning på Carousel i november! Tjoho!!

19807784_10154512888597032_76965423_oDet kommer hända mycket saker i höst känns det som. Jag har får reda på att jag ska få ha en utställning på Carousel i november med vernissage den 9:e, och jag ska ha barnkurser i min ateljé, kanske är det en utställning till på gång och kanske ska jag plugga lite också. En resa till Hongkong är också inplanerad. Det känns därför skönt att ta lite ledigt nu innan allt det börjar även om det känns som om hösten kommer att bli himla kul. Helt ledig brukar jag nu inte vara när jag har sommarlov, tvärtom, jag gillar att måla även i vårt sommarhus och hålla på lite med det jag gör här hemma, men det blir på ett annat sätt och det är alltid alltid bra med miljombyte. Det är som om idéer och tankar lämnas kvar och fylls på i takt med att man rör sig själv och jag tror det är mycket nyttigt när man sysslar med det jag gör. Idag gjorde jag sista dagen i min ateljé här i Stockholm. Tillsammans med mina två döttrar. Det var härligt och också lite vemodigt. Jag kommer sakan mitt blåa tak. Ateljén heter så. Inte jag som döpt den. Och alla färger och material som jag har där. Det bara är så. Men jag är snart tillbaka. So long som min pappa brukade säga!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s