Är i gång med nytt projekt- och ny utställning

Nu har jag tagit ner utställningen på Carousel och idag lämnat ut alla bilder som köpts och därför fått nya hem . Det var väldigt kul att hänga så där mitt i stan och jag har fått många fina kommentarer och intressenter och det vill jag tacka alla inblandade för.

Jag har haft ett roligt projekt i skolan de senaste veckorna då vi arbetat mycket med foto och plats. Jag valde Midsommarkransens gamla skola vid Essingeleden som plats där min mamma arbetat en gång i tiden och arbetade utifrån det. Nu har jag ett par veckor ledigt från skolan då jag kan tillgodoräkna mig en del kurser sedan tidigare och ska arbeta i ateljén inför en utställning som jag ska ha i maj uppe i Orsa. Jag fortsätter på det här med plats och blandar också in en del uppväxt och andra frågor. Nockeby Torg och det så kallade masriket som jag växte upp i blir mitt bästa projekt! Det känns jättekul och väldigt spännande.

Mina kurser i min ateljé är också igång. Barnkurser drog igång förra veckan och en vuxenlurs gick av stapeln i januari. Hör av dig om du själv är sugen. Ha det gott! Lotta!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s