Tack för en underbar sommar! Detta är vad jag målat.

40461387_756444928037082_3460526524153724928_n.jpgSommaren har varit ljuvligare än ljuvlig. Aldrig varit med om något liknande. Tacksam för det. Den var också ganska skrämmande och en ny medvetenhet har nog landat i ganska många av oss. Ett nytt år på Konstfack tar sin början på måndag och det ska bli roligt. Jag har en utställning i maj inplanerad i Kulturkvaretern i Hjo på Pedagogien, ser fram emot det, men hoppas på något mer i höst och vinter också. Vi får se vad som händer. Här är det som jag gjort i sommar!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s