Älskar höst!

Nu drar hösten in och mitt arbete i ateljén varvas med mitt arbete som konstpedagog i Haninge. Jag tycker mycket om den kombinationen. De människor jag möter som pedagog och i den miljön jag är i då inspirerar mig mycket och jag lär mig mycket nya saker. I min ateljé brottas jag med tankar om människan och naturen, maktbalansen dem emellan, material och dess agens, vad vi kan göra, hur vi vill ha det och hur framtiden ska bli eller borde vara. Jag målar, tecknar, väver, arbetar i lera, använder växter, allt i en salig röra just nu. Jag har äntligen kunnat arbeta lite stort också och gjort en serie målningar som är cirka 135x 135cm. Jag älskar att arbeta stort. Och även smått faktiskt. De har sn funktion båda delarna.

Vättern, 135×135 cm, olja på duk

Mitt arbete som pedagog, där jag dels är på Haninge konsthall och en av flera pedagoger som jobbar där och dels har en egen konstverkstad kopplad till Haninge Entré. Ibland har vi verksamheten utomhus i parker och ibland är vi inne i konsthallen. Både människorna jag jobbar med och människorna jag träffar är väldigt inspirerande.

En meter mening- ett guerlilaslöjdprojekt, där alla får göa sin egen del i ett stort konstverk.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s