NEW WORK och på lördag är jag med i en jurybedömd akvarellsalong i Upplands Väsby konsthall

Det är vernissage på lördag den 15:e oktober kl 12-16 i Upplands Väsby konsthall för den jurybedömda akvarellsalongen där jag är med! Kul! Kom och titta! Annnars jobbar jag på i min ateljé, har konstworkshops för barn ett par gånger i veckan, och försöker på alla sätt jag kan försöka förstå vad som pågår i världen och hur man påverka och använda konst och pedagogik i syfte att kunna föreställa oss en annan framtid.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s