Hej nu är jag tillbaka från Mallorca!

Det var fantastiskt att vara på denna vackra ö ett litet slag. Och pusta ut och tanka sol. Det var varmare och bättre väder än vad vi hade hoppats på och ett jättefint ställe med havsutsikt och sandstrand. Nu har jag tagit ner utställningen på Cerberus på Östermalm. Det är lite skönt att ha alla tavlor i ateljén igen. Och jag ser fram emot att börja måla ordentligt och att ha öppet hus i ateljén som det kommer att vara den 24 maj. Då är du mycket välkommen! Jag har läst mycket böcker och känner att det nu är dags att börja skriva igen också. Maj, jag tror på dig.

bild 6 mallorca bild 5 mallorca bild 4 mallorca bild 3 mallorca bild 2 mallorca bild 1 Mallorca

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s