Cultshareutställning i Falmouth Cornwall 31 maj

De här tre har fått åka över till den brittiska ön för att vara med på utställningen där medlemmar i det sociala nätverket Cultshare ställer ut verk inspirerade av varandras poster. De var inramade och fina med rosa silkespapper som passpartou men tyvärr hade ramarna smashats i frakten. Jag tror min kompis George kommer fixa nya så det blir nog bra. Tyvärr kommer jag inte kunna vara där själv eftersom jag ska på bröllop men det blir nog kul ändå. Roligt att få vara med är det i alla fall.  happy b3 b1

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s