Utställning på Folkbaren den 23 augusti! Yeay!

Så kul! Det blir utställning på Folkbaren till hösten med vernissage den 23 augusti. Det kommer bli jättekul. Det är ett jättefint ställe och det finns en hel del vägg att hänga på och själva vernissaget har potential att bli en riktig höjdare tror jag. Jihooo! Jag är jätteglad. Mer information kommer senare.

Jag har varit på konferens och gjort en hel radda med saker med barnen då det varit helgdag och ledigt från dagis  och grejer. En tripp till Norrköping och tillbaka till rötterna till mitt namn, en tripp till Bålsta där jag är född och Lasse Åberg museumet, som jag verkligen rekommenderar, det finns en hel del riktigt bra konst där förutom Lasse Åbergs egen. Trazans och Banarnes koja och en riktigt bra restaurang finns där också. Sen var vi på Drottningholm i prinsesskläder och hade picknick och vi har nu en kiosk i trädgården som jag har byggt. Jag hann också gå på bröllopsfirande av två av de finaste människorna jag vet samt anlägga en rabatt i trädgården.

Så nu tycker jag att det är tid att faktiskt få lov att tänka på mig och mitt jobb igen. Två målningar har jag hunnit med sen sist:

From a loved one                                          Det gör inget, jag dansar själv

Telefon 2 Det gör inget, jag dansar själv

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s