Sista dagarna i ateljén innan sommaren.

lauraNu har jag tömt tuber och slängt och rensat bland färg och penslar. Jag målade en till flicka på en stol. En något dystrare variant kanske men också intressant på ett annat sätt kanske? Den här tjejen undrar om hon varit utsatt för förtryckt hela sitt liv? Så det är ju inte så glatt. Men glatt är däremot att jag fick en jättefin bok på posten i dag, från min kompis Petra. Lars Lerins bok. Jag gillade honom innan men blev helt tokinspirerad nu. Visste inte att han också målat en hel del människor. Trodde han mest hållit på med landskap. Det är såååå bra. Känns nästan lite tråkigt att inte vara i ateljén på ett tag framöver. Men det är nog bra. Man måste se nya saker och vara på andra platser ibland. Och min plan är att ha en ateljé utomhus på landet i sommar så att jag kan måla där. Men jag har rätt mycket klart till utställningen den 23: e augusti på Folkbaren. Det kommer bli jättekul!

Annons

En reaktion till “Sista dagarna i ateljén innan sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s