Mellantid och nya idéer!

Jag har landat efter utflykten till Lidköping och påskfirande och annat trevligt och kom sedan ganska bryskt tillbaka till verkligheten igen förra veckan genom att avveckla min gamla hemsida http://www.misslbk.com som jag haft i cirka 10 år men som inte gått att uppdatera på fyra år. Alla bilder som fanns på den finns nu sparade på min facebooksida. Det var roligt att se och minnas de olika stadier och utvecklingssteg jag varit på och tagit framåt. Inspirerande på sitt sätt också. Jag sakanr det abstrakta lite känner jag.

Skärmavbild 2015-04-08 kl. 10.00.53

Misslbk, missLottaBrittaKristina som det står för, finns inte längre. Det var en rest från min tid i England. Och då jag fortfarande var en miss. Nu är jag ju Mrs sedan ganska många år tillbaka. Det känns bra. Bort med det gamla in med det nya.

För att än mer bryskt hamna i verkligeheten tog jag sedan tag i deklarationen och bokföring för HELA året. Det tog sin lilla tid, men OHOHOHO vad skönt när det var klart. IMG_0438

Det är nu halvtid på utställningen i Lidköping. Två veckor har gått och två veckor kvar. Jag har inte hört någon rapport om det har varit många och tittat men jag hoppas det och jag hoppas att det är någon/några som har tyckt det har gett dem något och varit intressant, kanske väckt nya idéer hos dem. Jag vet att det var en högstadieskola som skulle gå dit och titta och det är precis den gruppen människor som det är extra kul att om möjligt kunna nå fram till tycker jag. Det ska bli roligt att höra sedan hur det har gått.

Jag börjar se mig för mot nya mål och inressen. Det är helt tomt i ateljén just nu vilket är både härligt och lite märkligt. Nya tankar får lov att komma in. Och kanske måste jag se mig om lite för att hitta och känna nytt. Veta vart jag ska. Jag har massa idéer och planer om vad jag vill göra. Ställen jag vill resa till. Platser att besöka. Bortom den manliga blicken kommer jag att fortsätta med men först nu blir det lite fiskfokus känner jag. Var på Naturhistoriska museet i går och min gamla kärlek till fisk blommade upp. Så så får det vara just nu. Tills jag vet mer säkert vad som händer. bild2bild

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s