Nytt projekt- Vad gör dig glad?

Det är nu bara två dagar kvar på utställningen i Lidköpings konsthall. Imorgon åker jag ner mot Västergötland för att ta ner den på lördag.

Jag har nu satt i gång ett nytt projekt som kommer att gå av stapel fram emot hösten. Det känns jättekul och ska bli enormt roligt att sätta tänderna i . Vad gör dig glad heter det? Det går ut på att jag har skickat ut den här texten till alla mina vänner på facebook:

Min mamma gav mig 500 kr och en lapp där det stod att jag skulle köpa något som gör mig glad för ett par veckor sedan. Snällt va! Jag blev jätteglad. Easy peasy, tänkte jag. Bara att direkt springa i väg och… ja vadå? Vad är det som gör mig glad egentligen? Riktigt sådär alldeles extra superglad? Vad ska vad ska jag använda pengarna till? Behöver jag pengarna för att bli glad? Och vad av alla saker man kan göra med de pengarna blir jag gladast av?

Jag började tänka på om andra vet vad de blir glada av? Ibland när man ser sig omkring på stan eller i mataffären kan det ibland se ut som om folk inte vet det. Kanske har någon glömt? Eller vet kanske alla det? Innerst inne? Vet du?

Jag har ännu inte använt pengarna. Men snart har jag nog bestämt mig. Under tiden tänkte jag fråga dig om du ville hjälpa mig och också var med på en utställning jag ska göra.

Jag skulle kort sagt vilja veta om du vet vad du skulle bli glad av att göra? Vad gör dig glad?

Om du joinar det här eventet så kommer jag skicka ett brev till dig med ett frankerat kort i som du kan skicka tillbaka till mig och svara anonymt. Jag kommer sedan använda alla svaren i en utställning som kommer att gå av stapeln i slutet av sommaren eller början av hösten. Varje svar kommer att få en bild kopplad till sig.

Hoppas du vill vara med! Joina eventet!

Mvh Lotta

Det är jättemånga som har svarat redan och det känns jättekul. Det kommer bli fantastiskt att få göra detta tror jag. Glad att jag kom på idén.

Under tiden nu har jag målat lite vattenfärg och så. Får se vad det leder till men det är rätt roligt faktiskt. Gillar hur färgen så lätt ändras och hur färgfälten flyter in i varandra. image2 image3 image4 image5 image6

Annons

2 reaktioner till “Nytt projekt- Vad gör dig glad?

  1. En kram gör mig glad! Dina målade kramar brukar vara fantastiska! Måla fler! Närhet, trygghet, uppmuntran, kärlek, delad glädje, delad sorg, en kram kan betyda mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s