Öppet hus i min ateljé den 9:e och 10:e maj kl12-16

Nu har jag tagit ner utställningen i Lidköping och kört hem det som var kvar till Stockholm och ateljén igen. 900 personer hade varit och tittat på utställningen och jag sålde en del till på sluttampen och det fanns alla anledning att fira i lördags så vi öppnade en flaska mousserande som vi hade med oss. Det var en fantastisk utställning och en fantastiskt erfarenhet för mig! Är så glad för hela den här upplevelsen. Tack Lidköping!

Det nästa som kommer nu är att jag kommer att ha ÖPPET HUS i min ateljé nästa helg.  Som vanligt vid den här tiden varje år är det nu dags igen. Alla är välkomna! Adressen är Cigarrvägen 14 i Hökarängen, ovanför galleri C.

Det som finns där just nu finns då till försäljning till det pris jag satt utan konsthallars och galleriers provision, dvs 30 procent billigare.

I år kommer jag att ha öppet HELA HELGEN, både lördagen den 9:e maj kl 12-16 och söndagen den 10:e maj kl 12-16, i stället för bara en dag som tidigare. Du är mycket VÄLKOMMEN att hänga lite med mig, kolla runt eller se på tavlor och tryck, vad du nu känner för och är nyfiken på. VI SES!

IMG_5083 IMG_5389 IMG_6808 IMG_6821 IMG_7056 IMG_7194 IMG_7300 IMG_7302

 

Se min hemsida  http://www.lottawasterlidzmudatrzebiatowski.se/

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s