Början på något nytt

Jag har varit och handlat trä, och jag har satt på lister, eller jag håller på att göra det. Det tar lite tid. Och det är bra. Jag är ivrig i egentligen. I fingrarna. Vill sätta i gång. Börjar veta vad jag vill göra men är ännu inte helt klar. Har tänkt mycket, tittat på bilder och skaffat mig olika typer av inspiration. Och som sagt jag är egentligen ivrig, men det är bra att det tar tid för jag behöver veta mer exakt. När jag väl börjar kan det gå ganska fort. Jag har börjat lite. Provat. Men jag känner att det är okej att det tar sin tid nu. Det ska ta tid. Jag ska ägna mig åt lite annat. Ska se mig om, träffa folk, hänga med mina barn och göra det som känns rätt för dagen. Det är mitt saliga privilegium med det här jobbet. Något som jag ibland haft svårt att njuta av. Har känt att jag måste prestera mer varje dag, Herr ”skaffa dig ett riktigt jobb” brukade knacka på dörren och förstöra njutningen. Men nu vet jag bättre. Jag vet att detta hör till. Det är detta som är processen. Och jag är så glad att mitt liv kan få vara så här. Att jag har tid till det jag vill göra. Det var kanske det som var meningen då en gång i tiden när jag valde den här inriktningen. För jag kan säga att så som jag känner just nu angående det här har jag aldrig gjort. Jag liksom njuter fullt ut. Tycker mitt liv är toppen. Tycker att jag är där jag vill vara. Jag måste kämpa vidare, jobba jobba för att få visa allt jag tänker, för att få uttrycka det jag vill, väcka de frågor jag vill, men det är något härligt att se fram emot, och nu äntligen kan jag liksom falla tillbaka och njuta lite mer av allting. Jag vet att idéerna kommer när jag är som mest avslappnad. När jag gör något helt annat. När man tror att man inte har några idéer så dyker de plötligt bara upp. Jag vet att allting måste få ta sin tid och har sin tid. Det är skönt.

 

Och en superrolig sak denna veckan, Upplands Väsby konsthalls jury bestämde sig för att mina bilder skulle få vara med på deras utställning! Härligt! Det är triptyken nedan som kommer att vara med. Vernissage på lördag 12-16!

Idag fyller min yngsta fem år och jag ägnar dagen åt henne. Ljuvliga höst! Jag älskar dig just nu!10294416_899857893424680_929822805538337473_n-2 kopia 12096477_895859927157810_3162793119630714569_n-2 kopia

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s