Bortom den manliga blicken 2

10629618_905550349522101_7325202756474253797_n kopiaOkej vad handlar det här jag håller på med nu om undrar du kanske? Jo, det handlar om kvinnokroppen. När den är bortom den manliga blicken. När den bara är. Helt vacker, funktionell och bara bra, när hon som bor i kroppen inte tänker på den, när vi bara är, i alla olika former som finns, med ränder och bristningar, bulliga magar och lår, sneda eller raka ben och ryggar, sådär som folk ser ut, det tycker jag är vackert och det är det jag vill försöka göra nu. Skönheten i kvinnor bortom den manliga blicken om du fattar vad jag menar. Det vackra i någon som är nöjd och mår bra i sin kropp. Precis sådan den är. Jag har precis bara börjat men vi får se vart det leder. Så nu vet du! 😀

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s