Balsaträ och Vernissage på konstnärshusets medlemsutställning idag

Idag är det vernissage på Konstnärshusets medlemsutställning, på Smålandsgatan 7 för den som har vägarna förbi. Jag har lämnat in en tavla där i veckan och hoppas den ska vara med, den var inte helt torr nämligen när jag lämnade in den, jättekonstigt för jag målade den för flera veckor sedan, men ibland är oljemåleriet lurigt, hur som helst, det tyckte inte curatorn om så vi får se om den är med eller inte. Hoppas.

I övrigt har det varit en händelserik vecka. Jag har för det första avslutat en målning jag har hållit på med en tid som är till en speciell person.

Jag har också provat en helt ny grej som jag kom på att jag ville prova. Jag har testat att måla på balsaträ. Det funkade över förväntan och var verkligen jättekul.

Jag har också lärt upp mig på ett nytt fotoredigerigsprogram, Gimp, eftersom mitt photoshop inte ville fungera sedan jag uppdaterat min dator ett par snäpp. Och ett par skisser jag haft i min skissbok fick nu komma till tryck. Arbetet med min utställning i slutet av januari är därmed på god väg.

Diskussionerna med min partner i Barcelona har varit intensiva och vi närmar oss ett koncept och en samarbetsstrategi. Det verkar som om nästa år blir roligt!

NamnlöstNamnlös53Namnlös23Namnlös43inbjudan

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s