God Jul och Gott nytt år!

Hej där mina vänner! Jag vill tacka er alla som stöttat mig och hejat på mig detta året. Jag har tamigtusan haft mitt allra bästa år någonsin! Helt sjukt egentligen men jag har inte bara gone transatlantic och exporterat en bild till USA efter en utställning på Story hotell, jag har också fått ha en egen utställning på konsthall, fått min första recension i en tidning, varit i både Lidköping och Lund, haft ett av mina roligaste projekt någonsin med Vad gör dig glad-projektet som jag har er att tacka allt för, samt ställt ut på fina Ulvsunda Slott igen och varit med på jurybedömd konstsalong i Väsby konsthall. Det är alltihop mer än jag någonsin trott och jag önskar att nästa år bjuder på lika många överraskningar. Både för mig och er! Sista helgen i januari är det utställning igen! Jihoo! Vi ses då! Stort tack för i år och God Jul och Gott nytt år!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s