Nytt år och igång igen

Nu har jag satt igång igen efter några underbara veckor av jul och ledighet. Jag fick en fantastisk bok om människor i konsten i julklapp bland annat. Men det är faktiskt helt ljuvligt att börja arbeta igen också. Det handlar egentligen mest om att ställa i ordning och förbereda inför utställningen jag ska ha om ett par veckor just nu, Beyond på Åsögatan 136 på söder i Stockholm. Men jag har också målat lite nytt. Var liksom tvungen. Och det här blir början på det som kommer sen. Det som ska handla om frihet. Under water och Free to play heter de.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s