Nytt projekt i gång

Jag har igen frågat mina vänner om hjälp för ett nytt projekt och ny utställning. Jag tänker att den ska äga rum innan sommaren men var det blir vet jag i dagsläget inte riktigt.

Den här förfrågan har jag skickat ut till mina vänner och skulle du känna att du vill vara med så skriv det bara i kommentarsfältet här nedan så fixar jag det:

”Hej, nu är det dags för er som vill att hjälpa mig med en utställning igen! Jag gjorde ju en i somras om vad som gör oss glada. Nu kommer nästa fråga. Är du med?

Skillnaden denna gång är att jag inte kommer att säga till vad det är för fråga jag vill ha svar på innan du svarar ja. Du får se vad det är först när du får frågan. Det finns självklart inget tvång att svara dock. Vill man inte så vill man inte. Då struntar man bara i att svara.

Om du vill vara med så är det bara att säga att du kommer på det här eventet, tackar ja, och så kommer jag att skicka frågan till dig. Det allra bästa är om du sedan svarar på min fråga så direkt som möjligt. Utan att tänka för mycket. Så vänta gärna med att öppna meddelandet tills du har någon minut över och kan svara. Det är ditt spontana svar jag vill ha. Men funkar inte det så får man ju självklart tänka över saken lite också.

Utifrån era svar kommer jag sen göra bilder och teckningar och så och sen kommer en utställning att äga rum någon gång innan sommaren. Det kommer jag att återkomma till.

Är du med? Svara då bara ja jag kommer på detta! Så hör jag av mig så fort jag kan.

Tack snälla du!

Stor kram Lotta”

Här är lite nya bilder jag gjort också

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s