Frihet ska det handla om

Nu har tiden gått ut för att hjälpa till med mitt projekt som jag jobbar med just nu. Jag kan därför nu avslöja vad det ska handla om. Det kommer handla om frihet och vad frihet är. Jag har fått 82 svar från vänner och bekanta om deras syn på vad det är och utefter det ska jag göra lite bilder är tanken. Jag är ganska överväldigad över responsen och det ska bli sjukt kul att börja jobba med detta.

Jag är också taggad över att jag ska åka upp till Kiruna i maj och bo i en konstnärslägenhet där som kommunen lånar ut. Jag har redan tänkt ut hur jag ska använda den tiden och en utställning som ska följa på det.

I veckan har jag av en slump fått kontakt med en konstnär som jag gillar, på ett tåg,  och hon gav mig lite oväntat liksom skjuts i det jag gör och jag kände bara av att träffa henne någon slags ny energi och lust att göra bra och bättre. Ibland är det härligt att nödvändigt att träffa människor som ligger liksom lite före i det som vi vill göra och känna drivet och glädjen i det man gör.

Jag har också upptäckt ett galleri jag gillar som jag tror jag kommer att arbeta tillsammans med senare på något sätt.

Förra veckan var jag i Lund och förutom härliga tider med goda vänner så var jag självklart i Lunds konsthall och jag måste bara säga BEVARA DENNA FANTASTISKA INRÄTTNING! Den är så himla himla GULD värd.

frihet

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s