Utställning 2-4 september, Kiruna och Öppet hus 28 maj

Hej alla vänner! Så här ligger det till: Eftersom jag fått in så härligt många bidrag till min utställning om Frihet så kommer jag att behöva mer tid för att ha en chans att göra era ord rättvisa. Det blir helt enkelt svårt att hinna med en utställning nu innan sommaren så istället blir det precis efter sommaren, den 2-4 SEPTEMBER på GALLERI KORN i HORNSTULL. Jag kommer att återkomma om det när det närmar sig.

Den 28 maj kommer jag istället att ha mitt årliga öppna hus i min ateljé och då är alla hjärtligt välkomna att komma och titta på vad jag håller på med om de vill. Om ett par veckor kommer jag att åka till Kiruna och låna en konstnärslägenhet av Kiruna Kommun och vad jag hittar på den resan kommer jag också visa i min ateljé då. Tack för allt ert engagemang hittills VI SES SNART!

Och igen! Stort tack till alla som bidragit till Frihetsutställningen. Ni finns alla dokumenterade nu. 86 stycken blev det : )

kram L

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s