Helgspecial- 3dstyle

Jag har länge tänkt på det här med skulptur. Nu i helgen blev det äntligen av. Ett test, en början! Och det var jättekul! Och funkade precis som jag ville. Typ. Möt fröken Businesstraveller, Stella, Thank God it´s Friday och Miss Moody. Tänk dig någon av dem i Frihetsgudinnansize. På tex Norr Mälarstrand. Jag vet, hybris, men ändå. Tänk! Har tänkt att jag ville göra bronsskulpturer och har letat upp en kurs, den var lite dyr dock, men det här med lera fungerar ju också. Till att börja med .Vi får se vart det leder? Kul i alla fall.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s