Snart är det jul och julklappar, men innan dess är det utställning på Folkbaren.

Nu har jag påbörjat arbetet inför den utställning jag ska ha i Lunds Domkyrkoforum till våren. Jag har kommit på vad jag ska göra och hur det ska bli. Det känns jättespännande och kul.

Annars jobbar jag för fullt med utställningen jag ska ha på Folkbaren i december, som ska handla om de stjärnor och förebilder som lämnat oss i år. All snö, 39 cm tydligen, och stolligheter som hände i världspolitiken i veckan saktade ner arbetet någon dag men det var bara tillfälligt. Nu är jag i gång igen.

Snön gjorde att jag började tänka på julen och om det är någon av er som är sugen på att ge bort något i konstväg till någon ni tycker om så tänkte jag att jag lägger upp inläggen om bilderna som finns i ateljén här en gång till. Bara tryck på länken. Ha det gott och ta hand om er!

Mindre bilder: https://lottawasterlidzmuda.com/2016/10/18/extra-tisdagsinfo-den-har-salde-jag-idag-efter-forfragan-om-eventuell-present-har-ar-forslagen-jag-gav/

Lite nya grejer: https://lottawasterlidzmuda.com/2016/10/06/torsdagen-den-6e-oktober/

Bildbibliotek: https://lottawasterlidzmuda.com/2016/09/27/1000/

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s