Varmt välkommen på vernissage av Tribute, lördagen 3 december 17-20, Folkbaren på Hornsgatan!

untitled-1

Den 3 december är det vernissage på utställningen jag har arbetat med under hösten, Tribute heter den, och är just en tribute till 34 av de storheter, förebilder och stjärnor som har lämnat detta liv i år. Jag har försökt att göra en bild till var och en, lite efter hur jag uppfattar och känner kring dem, vilket resulterat i en serie abstrakta målningar. Utställningen är på Folkbaren på Hornsgatan med vernissage lördagen 3 december från 17 och framåt. 17-20 bjuds på drinks och jag kommer vara där. Väldigt välkomna! Ska bli kul att ses!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s