God jul alla vackra! Och minns David Bowie och alla andra som lämnat oss detta år.

Idag åker jag och hämtar hem mina grejer från Konstnärshusets utställning och sedan är det jullov på riktigt för mig och min familj i ett par veckor. Det innebär inte att jag inte tecknar, funderar och planerar men ett lite annorlunda och slappare liv väntar ett par veckor. Tjoho vad skönt jag önskar er alla detsamma och en fröjdefull jul!

Utställningen på Folkbaren på Hornsgatan i Stockholm hänger kvar över julen och hela januari! Gå dit och titta och minns! Det finns så många fantastiska människor! Ta hand om varandra! Kom i håg att  t h e s e  a r e  t h e  d a y s!david-bowie

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s