Gott nytt år mina vänner! Jag tror på 2017. 17 är mitt lyckonummer.

Jag vill tacka er alla som varit med och hjälpt mig, kommit och tittat, pratat om, frågat och undrat kring och inte minst köpt och tagit mer er hem av mina grejer som jag gjort under året. Och inte minst vill jag tacka er alla som varit med och bidragit med era tankar om vad frihet är till Frihetsutställningen jag hade i september. I år blev det tre utställningar. Beyond i februari. Frihetsutställningen i september och Tribute i december. Om du vill se vad de innehöll så är det bara att skrolla neråt här på sidan.

Tribute hänger också fortfarande på Folkbaren på Hornsgatan i Stockholm och blir hängande där januari ut.

I februari kommer jag att ha utställning på Domkyrkoforum i Lund. Det blir en förlängning på Frihetsutställningen och jag kommer att visa delar av den där. Vad som händer sedan vet jag ännu inte säkert men jag jobbar på med mina tjejer och vi får se vart de hamnar och så har jag också börjat jobba med ett ganska stort projekt som legat och grott ett par år men som jag nu känner att det är dags att ta itu med på riktigt. Det ska bli väldigt spännande.

Jag kommer också att fortsätta använda den här sidan och varje torsdag lägga ut vad jag håller på med och visa det jag gör på det sättet. Den som vill är också alltid välkommen att komma och hälsa på i min ateljé i Hökarängen.

Jag tror det blir ett spännande år nästa år. Mycket kommer att hända. Det är min fulla övertygelse och det jag kommer att kämpa för. Både för mina nära och kära, politiskt och i mitt arbete. Det allra största jag var med om i år var nog resan till New York jag och min familj gjorde som en grandios avslutning på arbetet med frihetsutställningen. Jag vet ännu inte riktigt vad det blir men något liknande för nästa år tror jag och hoppas på. 2017 vi är redo. 17 är som sagt mitt lyckonummer. GOTT NYTT ÅR!!!!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s