Nu hänger utställningen i Lund-tom den 19:e mars! Välkommen!

Det var väldigt kul att komma ner till Lund och hänga utställningen i Domkyrkoforumet där. Det är en väldigt fin lokal, otroligt väl uttänkt och som liksom strålar hög kvalitet. Där finns ett litet café, utställningar, plats för alla sorters människor och liksom en slags vänlighet och förståelse som genomsyrar allt. Lite som jag vill att ett samhälle ska vara och lite grann som jag uppfattade det samhälle jag växte upp i kanske. Jag är väldigt glad att få vara där och att de ville satsa på det jag gör. Och liksom ge mina idéer till de som passerar där. Det är så konst ska fungera tycker jag. Finnas där för alla liksom. Ta en titt ni som är i Lund eller har vägarna förbi.Utställningen hänger där tom den 19:e mars.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s