Åker till Lund på söndag- ses i Domkyrkoforumet på måndag

Jo ni som bor i Skåne- på måndag den 20:e, kl 15.30 blir det en liten samling kring utställningen jag kommer ha i Domkyrkoforumet i Lund! Väldigt välkommen på det om du vill! Jag stannar kvar ett tag efteråt också för den som vill komma senare. Vi ses! Vad är frihet? Är vad det handlar om. Det är ett urval av de bilder jag hade i utställningen om Frihet i somras då jag frågade mina vänner vad frihet är och fick väldigt många olika svar som jag sedan gjorde bilder till.

No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s