”Meet or beat” i Hjo i Maj

Då är jag igång med arbetet till utställningen jag ska ha i maj i Hjo. Den kommer att handla om maktförhållanden och hur vi väljer att bemöta varandra. Det känns helt fantastiskt att vara på väg och i utförande efter många veckors tankar och förberedelse. Lördagar i min ateljé är något av det bästa jag vet.

Jag vill tacka alla som kom på ”So fly high baby” som nu är avslutad och nedtagen. Det var jättekul att vara på Bar Oas, där utställningen var.

Nedan den första målningen i den serie jag ska göra till Hjo. ”You diminish us when you call us cackling chickens when we are talking- don’t you get that”, oil on wood, 60×100 cm.

IMG_2908

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s