Sommaren går mot sitt slut- nu börjar något nytt!

Det har varit en annorlunda sommar, men fantastisk och lång på samma gång. Varm, kall och sen varm igen. Jag har målat en del, men också tagit det mer ledigt än jag gjort på många år. Vattenfärgerna fick komma fram när jag var på resa under juli. Coronan gjorde att inga utställningar väntade till hösten som det ju gjort i ett par år. Och det kändes skönt att kunna slappna av och låta saker få komma till mig. Tänka efter. Komma på nytt. Jag har rensat ut i ateljén och har nu mer plats att börja nya arbeten på. Så många bilder har hittat nya ägare och jag är oerhört lycklig över det. Ljungby kommun har också hittat något de gillar som ska få var på ett boende de bygger i sin kommun, vilket är lite fantastiskt. Jag har målat en del nytt som har med sommaren att göra. Nu får vi se vad som kommer härnäst. Ser fram emot hösten! Den bästa årstiden, om du frågar mig!

image

 

 

IMG_0345

 

 

IMG_0344

 

 

IMG_0343

 

 

F908084E-89A8-4C0C-B905-B438E54217B1

 

 

84F28878-31F9-4232-89FB-13E5E6B20344

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s