God Jul! Och välkommen till Konstfacks julmarknad i Liljeholmens galleria

Hösten har ägnats nästan uteslutande åt att förkovra mig i hur det är att vara lärare i bild och slöjd. Jag har gjort praktik på en skola och lärt mig väldigt mycket om det jag tror kommer bli ett fantastiskt yrke. Och jag har träffat väldigt mycket fina barn och även vuxna. Men jag har arbetat lite med tryck och trä och säljer nu det jag gjorde på konstfacks julmarknad i Liljeholmens galleria, samt några broderier jag gjorde i våras. Det är tema höghus på båda. Jag längtar väldigt mycket till nästa år och allt kul som jag tror kommer hända då! God Jul! Och välkommen till Konstfacks julmarknad! Öppet till den 23:e december.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s