En dag i november, en sån där när man undrar lite vad det är man håller på med.

Jag älskar min ateljé, jag älskar det jag gör. Men det händer ibland att jag funderar på vad det är jag håller på med. Det händer kanske alla. Men för mig yttrar det sig oftast som en längtan efter att få tillhöra något, en arbetsplats av någon sort, där folk väntar på en och behöver en. Imorse undrade jag därför om jag skulle bli sjuksköterska kanske? Om man kanske skulle ta och skaffa sig den utbildningen? Jag tittar lite på nätet efter utbildningar. Sen åker jag till ateljén. Och där glömmer jag alla sådana tankar. Där finns färg och dukar, bilder och böcker som liksom bara väntar på att få arbetas på. Så är det. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag håller på med. Men här är lite av det jag gjort och gjort om på sistone. 211 35 34 33 32 31 30 29 28 27 25 24 23 21 new york bilden

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s