En annan dag i november

Med skissblocket bredvid mig fullt av idéer jag vill göra, testa, prova och en väldigt skön vecka i ateljén bakom mig. Det funkar. Det finns. Det händer. Så känns det ibland när det man tänkt på liksom kommer igenom. Jag vet inte om det funkar för andra. Jag vet inte säkert om allt är klart eller som det ska. Men för ögonblicket är det bra. Och jag ser så mycket fram emot januari när jag ska få visa allt i Lund. Och i mars när jag ska få åka till Lidköping. Det är så spännande. Så här spännande har det ju egentligen aldrig varit för mig förut. Och lite nervöst är det. Men jag åker en liten bit varje dag och jag tror jag kommer närmare och närmare något som jag kan vara nöjd med. Lite lite närmare för varje dag. Här är lite av det jag gjort100. 107 106 105104103 102101

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s