Up and about i Årsta

På lördag kl12-16 är det vernissage på en utställning på Konstnärshuset, Smålandsgatan 7, som jag är med i. Alla som är med har gjort en bild i storleken 40×40 cm. Jag målade en hel del förra veckan och här är det som jag gjorde bland annat. Har inte kommit på titlar till alla än men Up and about i Årsta heter den med höghusen och flera personer. Mot världen heter den med tjejerna och huset bakom. Välkommen på lördag om du har vägarna förbi.

B D L Up and about in Årsta Skärmavbild 2014-12-01 kl. 11.22.55

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s