Den här veckan har det varit lite konstant ongoing mindfighting så att säga

Jag vaknade i söndags morse och började testa det här med vattenfärg och tryck och hur det kanske kan fungera tillsammans. Jag tror det fungerar bra. Har också gjort några fler tryck hos Crimson, som jag tycker är väldigt bra faktiskt. Jag ska ha med lite olika tryck på utställningen i januari men nu tror jag att jag har det jag ska ha till det.  A     Det börjar bli dags att gallra ut vad som ska vara med på utställningen i stort. Jag inser att jag har typ så det räcker och lite till och måste börja arbetet med att gallra ut vad som ska med. Det är det svåraste som finns tycker jag. Efter en stor upprensing och iordningsställande i ateljén så har jag nu allt under kontroll och vet vad jag har men måste börja tänka ut ordentligt vad det är jag vill ha med. Jag tror min käre make kommer att få hjälpa till med det arbetet i helgen.C

Själv tog jag paus i det arbetet och åkte till bibblan för att söka ny inspiration. Det fann jag. Denna underbara bok tex fick följa med mig hem. D Så nu börjar jag måla inför Lidköping i mars. Har redan en del grejer såklart men nu blir det fokus på det. Började i går. Blev inte riktigt nöjd så jag åkte dit tidigt i morse och fortsatte. Det betyder inte att det är klart, kanske ändrar jag igen men jag måste känna mig nöjd för tillfället med det jag har i ateljén annars får jag hålla på tills jag är det. Så är det bara. De här nedan har sin grund i en av mina idoler Nico, som sjöng i Velvet Underground. Hade en idé om att jag skulle göra förebilder jag har som hon, tex Janis Joplin,Debbie Harry med flera men mitt övergriande tema är ”Bortom den manliga blicken” så vi får se om det fungerar. Jag tror att jag är inne på ett litet annat spår nu än att bara göra dessa kvinnor. Kanske mer som barn. Innan den manliga blicken satte in. Men vi får se vad det blir. Väldigt sugen på att fortsätta nu. B               Skärmavbild 2014-11-21 kl. 18.13.04

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s