Sjuk, foto, vattenläcka, trycksaksarbete och så målning förstås!

Den här veckan började med att jag var sjuk. Ganska ordentligt faktiskt. Men så repade jag på mig mirakulöst fort och var på benen på tisdagen igen. Jag hade lånat en dyr fin kamera för att kunna ta riktigt bra bilder på mina grejer inför nästa års utställningar. Hade väldigt tur för precis när jag flyttade på några av ramarna så upptäckte jag en vattenläcka på golvet. Det hade kunnat gå väldigt dåligt för mina tavlor, med otur hade många av dem kunnat bli förstörda, vill helst inte tänka på det, men nu blev det inte så i alla fall. Rörmockaren kom fort och fick stopp på det. Och nästa dag var det helt åtgärdat. Tack för det! Med en massa nya bilder började jag sedan skissa på inbjudningskort, visitkort och informationsblad. En målning har jag också gjort. ”Guldhuset i Hökarängen” heter den. Glad Lucia!

Guldhuset i Hökarängen kort

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s