Tack alla vänner för stöd och support under året! God Jul och Gott Nytt År önskar jag er alla!

Jag vill tacka alla som har handlat av mig, peppat mig, frågat mig om saker, inspirerat mig, ja allt det där som gör att jag kan fortsätta göra det här som jag gör. Och jag vill önska er en riktigt God Jul och Gitt nytt år. Jag själv hoppas kunna få lite lugn och ro jag med men lite pirrigt och nervöst kommer det nog vara för så fort julen är över kommer jag köra ner min tavlor till Lund och utställningen där- Den 6 januari drar jag ner. Jag har ägnat veckan åt att förbereda mig så gott jag kan för att minska stressen innan som jag tycker blir nog så påfrestande även om man inte har en massa att göra. Jag har lärt mig det genom åren att jag fungerar bäst om allt är förberett och iordninggjort i god tid. Så nu är det det. Jag har ramat in och beskurit det som skulle ramas och beskäras. Ett himla pillarbete som inte är min favoritsyssla riktigt men det måste göras. Sedan kom också alla visitkort och informationsblad jag beställt. Inbjudan kom också och har skickats iväg till alla som jag känner som bor i Skånetrakten. Vill inte skicka dem till andra så att ingen känner sig tvingad att åka dit. : ) Jag har packat in alla målningar i plast och skrivit listor med mått, satt på ramar, hylsor och ståltråd att hänga i. En tavla sålde jag också! Jag avslutade veckan med att gå på Liljevalchs och se Vera Nilssons utställning. Väldigt bra! Det var liksom julavslutning för mitt lilla företag. Nästa år blir mycket spännande för mig. Jag har två utställningar som känns mycket speciella och liksom lite stora i början av året. Vad som händer sedan är oklart men hoppas på det bästa!

o Inramad och såld!

g Tålamodskrävande.

De här ska få vila lite nu ett par veckor.  j n Packat och klart!

d

Inbjudan! Färdig och skickad! tyVera Nilsson!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s