Plötligt kändes som om jag var lite klar. I alla fall för just nu. Skönt.

Jag har målat och målat och målat  en tid nu. Koncentrerat mig och fokuserat. Inte kunnat släppa. Bara velat fortsätta. Men så plötsligt i går så var det som om jag plötsligt var lite klar. Det var färdigt liksom. kände jag. Det fanns inte mer just nu. Måste pausa. Måste bara var lite nu. Låta det jag gjort vara och spänna av. Det var fantastiskt skönt. Om också lite konstigt. Men jag låter det vara så nu lite. Kan rekommendera en oerhört bra pjäs om ni är sugna på sånt. Det flygande barnet på Orionteatern. Schwosch vad bra. Klubben senare på kvällen inte heller så dum. Jösses vad coolt de har gjort. a b e f i r

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s