Ny hemsida! http://www.lottawasterlidzmudatrzebiatowski.se/! hihi

 

 

 

 

Det råder för ovanlighetens skull en otrolig ordning i min ateljé. Jag har städat och sorterat upp, vad som ska med, vilka som behöver ramar, nya hängare och sådant. Vertygslådan är ursorterad och spiken i sina lådor. Lim och snöre där de ska vara och alla tavlor är nu namngivna och måttebestämda och alltsammans finns nu nedteckanat på papper. Det är så skönt. Och jag blir nyförälskad i min fina ateljé. Nu väntar lite praktiskt arbete i form av rambygge och inslagning av tavlor till Trans art kommer och hämtar allting för att ta med det till Lidköping. Det är bara tre veckor kvar nu. Men det största som hänt denna veckan är annars ATT HA SKAFFAT EN HEMSIDA! En alldeles riktig egen hemsida. Varsågoda and take a look! http://www.lottawasterlidzmudatrzebiatowski.se/

image1 image2

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s