Skalar ner och skalar av, fokuserar, och kan inte göra något annat än att måla, måla, måla.

Denna veckan har jag bestämt mig för att lägga ner Facebook och Instagram för ett tag. Ja inte lägga ner såklart det är ju inget jag kan göra, men dra mig ur, inte vara där, det kan jag. Jag störs av att känna att jag ska kolla av där hela tiden och jag bryr mig omotiverat mycket om vad folk gillar och delar, vilket bara skapar onödig irritation och inte tillför någonting egentligen. Därför kom jag till det beslutet och det känns så välsignat skönt. Det har också givit mer energi och koncentration till mig och arbetet i ateljén. Jag vill bara måla, måla, måla MÅLA hela tiden just nu. Det har jag velat ett tag men nu är jag ordentligt inne i det. Det känns som om jag ser saker jag vill rita av och måla, föra samman, göra bilder av hela tiden när jag rör mig gatorna, läser tidningar och så. Jag samlar intryck, tecknar, skissar, planerar, skriver, och sen målar jag. Och det känns som om det börjar hända saker nu. Det förändras, blir som jag vill, kommer ut rätt. Titlarna har jag ju alltid gillat och är nu viktigare än någonsin. Imorgon får jag fortsätta igen. Jag längtar.

Två mindre målningar på duk: 

 1

Hide away in solitude

2

Modesty that radiates

Fyra större målningar på trä, ca 100×120 cm

3

Hopelessly devoted to them

4

Very assertive about being us

5

I’ll be your shelter

6

Searching for the unknown

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s