Klart inför Lidköping! Och tankar på vad som kommer nu.

Allt är nu klart till utställningen i Lidköping. Den största bilden är 180×120 cm och det här är den minsta. Bara 20×20 cm. IMG_0216

Den här veckan har jag gjort ramar och packeterat. Det är rätt krävande och jobbigt, tar en himla tid, så det är skönt när det är färdigt.

IMG_0208 IMG_0232 IMG_0233 Allt står nu inlindat i plast och nedpackat i väskor för att på måndag bli hämtade av en lastbil och köras till Lidköping. Bilderna åker före mig. Jag själv åker om 10 dagar.

Det är bara två veckor kvar till vernissaget nu! Det ska bli väldigt kul och komma dit och hänga och träffa folket där. Här är inbjudan! Du kommer väl?: )IMG_0217

IMG_0230 Det är lite tomt när allt är nerpackat och liksom klart. Direkt kommer tankarna på vad man ska göra nu. Jag fick två refuseringsbrev från förlag som jag skickat manus till denna veckan. Det är lite knäckade. Men också peppande. Jag måste göra bättre. Mer! Måste skriva något som är mer engagerande, inte minst för mig själv, känner jag. Jag är trött på den historien jag hållit på med. Jag ska skriva något annat. Mer från mig. Mer från hjärtat. Det ska bli kul!

Fick också ett nej från ett jobb jag sökt. Som dekormålare. Jag tyckte att det var en bra sammanblandning av de olika jobb jag har haft, som scenograf och konstnär, men jag hade nog fel. Och tror egentligen inte det är för mig. Det är mer hantverk liksom. Och det är inget jag gör eller är bra på. Ändå blev jag lite besviken. Ville att de åtminstone skulle ta in mig på intervju. Men så blev det inte. Och egentligen är det bra. Jag ska göra det här. Och frågan är vad som händer nu. Efter utställningen i Lidköping. Passade på att testa lite nya grejer, nya stilar, för att se åt vart det barkar. Vad jag vill göra nu? IMG_0205 axxbild

En bild från en utställning jag var med på i Cornwall kom tillbaka med posten denna veckan. Det var nästan ett år sedan jag sände iväg den dit. Roligt att se den igen.

IMG_0234 IMG_0235

Ha det gott i solen allihop! Nu är ta mig sjutton våren här!

 

Annons

2 reaktioner till “Klart inför Lidköping! Och tankar på vad som kommer nu.

  1. Tavlan från Cornwall hade något extra. Ge dig inte! Du har något som är ditt. Förr eller senare slår du igenom Lycka till! Du är bäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s