Fantastiskt roligt

Det är så otroligt roligt att hålla på med det här projektet jag har dragit i gång. Vad gör dig glad? Det strömmar in vykort varje dag och jag är så tacksam att folk vill vara med.

11164661_10152735877597032_2504316999701726864_n Tror det kommer bli väldigt kul för alla att se sen i september vad andra har skrivit och så. Och vad jag har gjort utav det kanske.

Jag ska snart att börja jobba med alla svar men under tiden har jag målat lite grann på annat. Lite av varje. Som det fallit sig och känts bara liksom. Jag har också haft Öppet hus och det var jätteroligt. Det kom ganska många och ett gäng tavlor fick nya hem. Det är alltid roligt att ha lite folk i det rum där jag vanligtvis är rätt så mycket själv. I övermorgon tar jag familjen och åker till Lousiana för att kolla in min favoritkonstnär Peter Doig. Det är så spännande så jag nästan hoppar. Good weekend liksom. Känns lite som att sommaren börjar nu tycker jag. En lång, härlig och äventyrlig sommar.

barnen bildgkg fågelteckning havet ugglan

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s