When one of my best friends is coming to town I take a couple of days off!

Min älskade vän Maria kommer till Stockholm från Cornwall nästa vecka och jag kommer ta några dagar ledigt. Jag ser fram mot det oerhört mycket. Jag har därför jobbat på som en liten igel med att förbereda allt inför utställningen i Lund som är om cirka tio dagar, så det är nu klart att bara köra ner den 19:e februari för att hängas upp den 20:e. Är du i Lund så kom gärna förbi och titta fram på eftermiddagen. Det kommer inte vara någon vernissage i vanlig mening men jag kommer att vara där. Utställningen kommer hänga till den 19 mars!

Jag har också målat på och kommer bit för bit framåt med mina tjejer. Jag jobbar på att hitta ett bra ställe att visa upp dem på. Jag skulle verkligen vilja att de fick visas på ett riktigt bra ställe tillsammans och det ska jag hitta. Ha det gott så länge vi ses!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s