There is thunder in our hearts

Jag har städat ateljén i veckan, färgsorterat färgen, kollat vilka tuber som funkar och inte, skrivit klart en text jag skrivit på ganska länge och skickat iväg den dit den skulle, köpt nytt material och nya färger, penslar och lite sånt, tänkt och tänkt, sett film och läst. Kort sagt jag har förberett mig. Städat ur och skaffat nytt. Laddat. Och inte minst färgat håret brunt. Tror jag är färdig att sätt i gång ordentligt nu.

”There is thunder in our hearts” blir arbetsnamnet för utställningen som kommer.

Sålde ett par tavlor också i veckan och det gjorde mig peppad. Är alltid kul när bilderna får nya hem och liv jag inte känner till. Och jag har också fixat lite nya tryck som kommer att vara med på utställningen, samt sådant som funnits som beställning.

Trying to enlarge                    self-pity

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s