Bortom den manliga blicken

Efter en otroligt intensiv vecka i ateljén förstår jag nu att jag är på banan och i full gång.  Ett par långa, koncentrerade, roliga dagar utan dagishämtningar gjorde att jag liksom bara flög i tanken och i handen och ut kom en hel massa saker. Fortfarande lite tagen av vad som hände egentligen. En slags urladdning och ketchupeffekt. Och på fredagen bestämde jag sedan for sure att utställningen i Lidköpings konsthall kommer att heta ”Bortom den manliga blicken”. Discover what is yet not there edge Hökis image-1  image-6 image-7 image-8 image-9 image-10 image-11 image-12  image image11 Morgon i årsta the policemen Untitled-1gulDet var inte vad hon sa utan hur hon sa det

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s